BÜYÜKŞEHİR KARARLI ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üstyapı çalışmalarını ivedilikle sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, bu konudaki kararlı çalışmalarına devam ediyor.

Üstyapı çalışmalarını mahalle ve ilçelerin fiziki şart ile ihtiyaçlarına göre programlandıran Büyükşehir Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin yeni adresi Kırıkhan oldu.

Büyükşehir ekipleri, geçen günlerde Kırıkhan Çiloğlan Mahallesi bağlantı yolunda başlattığı beton asfalt serim çalışmalarını tamamladı. Karamankaşı Mahallesi bağlantı yolundaki beton asfalt serim çalışmalarına devam eden Büyükşehir ekipleri, buradaki çalışmanın da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

Çalışmalar tamamlandıktan sonra yolların kullanıma açılacağını ifade eden Büyükşehir ekipleri, çalışmalar süresince sabır gösteren vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

24 Mart 2020