BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ AŞIRI YAĞIŞLARDA TEYAKKUZ HALİNDE

Son günlerde kentte devam eden aşırı yağışlardan dolayı oluşan problemlere Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri ivedilikle müdahale ediyor.

Büyükşehir ekipleri, vatandaşların Afet Koordinasyon Merkezine(AKOM) yaptığı çağrıları dikkate alarak yağıştan etkilenen ilçe ve mahallelerdeki sorunları anında çözüme kavuşturuyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, son olarak şiddetli yağmur dolayısıyla Hassa Arpalıuşağı Mahallesi ve Erzin Karıncalı yayla yolunda kapanan yollara hızla müdahale etti ve yolu trafiğe yeniden açtı.

Kış mevsimi süresince yağabilecek yoğun yağışlara karşı tüm birimleriyle hazır olduğunun mesajını veren Büyükşehir ekipleri, vatandaşlardan gelecek tüm ihbarlara karşı teyakkuzda olduğunu gösterdi.

26 Aralık 2019