BÜYÜKŞEHİR’DEN ERZİN’E MODERN YOLLAR

Kent ulaşımına getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı hizmetler üreten Hatay Büyükşehir Belediyesi bu konudaki kararlı çalışmalarını sürdürüyor.

Toplu taşımadan yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına kadar birçok başlıkta bölgenin ve ilçenin ihtiyaç ve yapısına göre hareket eden Büyükşehir, Hatay’ı modern yollara kavuşturmaya devam ediyor.

Erzin’in Hürriyet Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi İlçe Jandarma Karakolu mevkiinde geçen günlerde başlayan beton asfalt serim çalışmasını tamamlayan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, modern yolları vatandaşın hizmetine sundu.

Kent genelinde devam eden modern ulaşım hizmetlerinin planlar dâhilinde devam edeceğini ifade eden Büyükşehir yetkilileri, Hatay halkına yakışan çalışmaların altına imza atmayı sürdüreceklerini de belirtti

10 Aralık 2018