BÜYÜKŞEHİR 7/24 HİZMET BAŞINDA

Mahalle ve ilçelerin fiziki durum ve ihtiyaçlarına dönük altyapı ve üstyapı hizmetlerini sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi, kalıcı çalışmaların altına imza atıyor.

Geçen hafta sonu Büyükşehir Fen işleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya Altınçay Mahallesi 75. Yıl Bulvarı devamı ve 16. Sokak’ta başlatılan çalışmalar gece gündüz demeden ilerliyor.

Asfalt serim öncesi söküm çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir ekipleri, beton asfalt serim çalışmalarına gece saatlerinde de devam etti ve yolun bir yönünü araç ve yaya trafiğine açtı.

Yolun diğer şeridindeki asfalt serim çalışmalarının ne zaman yapılacağının hava koşullarına göre şekilleneceğini ifade eden Büyükşehir ekipleri, çalışmalar süresince sabır ve anlayış gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

24 Aralık 2019