Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

KentestetiğinebüyükönemvererekilgenelindekavşaklarveanaarterlerolmaküzereşehrindörtbiryanındaçalışmalarınısürdürenHBBekipleri,DörtyolilçesindeAbdiİpekçiCaddesikauçukşekillibudamaçalışması,CennetAnaCaddesi,YeşilköyAtatürkParkı,OnbaşıGöbeği,AliİhsanBölükbaşıBulvarı,AbdiİpekçiCaddesi(Adliyeönü)veHacıBayramTürkoğlubulvarındaortarefüjvekaldırımlardaçimbiçmeçalışmasıgerçekleştirdi.
Ekipler,23NisanİlköğretimOkuluveYeşilköyAtatürkParkı’ndadaçimbiçmeçalışmalarınınardındançocukoyungrubundadezenfeksiyonvemıntıkatemizliğigerçekleştirdi.

HacıBayramTürkoğluBulvarıyürüyüşyolundariskoluşturanağaçlarındallarındabudamaçalışmalarıgerçekleştirenekipler,ÖzerliMahallesigöbeğindebulunanhavuzutemizledi.