HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YENİ BİR SOSYAL TESİS DAHA KAZANDIRDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal hayatları iyileştirmek ve kolaylaştırmak için hayata geçirdiği çok amaçlı salonların sayısını her geçen gün arttırıyor.

Mahalle kültürünün vazgeçilmez öğesi olan bir arada yaşama olgusunun devamını sağlayacak ve Kuzeyepe halkının keyifli vakit geçirmesini olanaklı kılacak sosyal tesisin yapım çalışması tamamlandı.

HBB tarafından Antakya ilçesine bağlı Kuzeytepe mahallesinde 1650 metrekarelik alan içerisine 750 metrekarelik çok amaçlı salonu inşa edildi. Bölge halkın ihtiyaçlarını karşılaması adına 350 kişi kapasiteli olarak yapılan tesis yaklaşık olarak 1.050.000,00 TL’ye mal oldu. Çok amaçlı salonun yanı sıra tesisi diğer kısmının muhtarlık binası olarak hizmet vereceğinin bilgisini paylaşan HBB ekipleri, salonu yakın zamanda Kuzeytepe halkının hizmetine sunulacağını ifade etti.

Halkın gereksinimlerini tespit ederek onlara uygun projeler üreten HBB, yaptığı yatırımlar ve ürettiği hizmetlerle halkın beğenisini kazanmaya devam ediyor.

08 Temmuz 2018