HBB’DEN FUAR ALANINA GENİŞLETME VE YAĞMUR SUYU DRENAJ HATTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyor.

Antakya ilçesindeki fuar alanında çalışmalar başlatan HBB ekipleri, parke çalışmalarının ardından fuar alanında genişletme çalışmaları başlattı. Fuar alanında parke çalışmaları da gerçekleştiren ekipler ayrıca şiddetli yağışlarda fuar alanında oluşan su birikintileri ve taşkınların önüne geçebilmek amacıyla da yağmur suyu drenaj hattı yapıyor.

HBB yetkilileri, alan genişletme çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve yağmur suyu drenaj hattının yapımının tamamlanmasının ardından fuar alanında taşkınların yaşanmayacağını belirtti.