HBB’NİN HÜNERLİ ELLERİNDEN KURS SONU ETKİNLİĞİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından HATMEK’te ücretsiz meslek ve hobi olarak verilen Pastacılık Çırağı Kursu’na gelen kursiyerler kurs sonu etkinliği gerçekleştirdi.

“HATMEK’TE AÇILAN KURSLAR İÇERİSİNDE EN İLGİ ÇEKEN KURSLARDAN BİR TANESİYİZ”

Üç ay boyunca gerçekleştirilen kursun oldukça ilgi gördüğünün altını çizen eğitmen Nurhan Sağlar, “ İlgi, yetenek ve beceri doğrultusunda açılan kursumuz bayanlarımız tarafından oldukça ilgi gördü. HATMEK’te açılan kurslar içerisinde en ilgi çeken kurslardan bir tanesiyiz. Kursumuz sayesinde bayanlarımız hem hobi edinmiş oluyor hem de mesleki yeterlilik kazanarak pasta, kurabiye ve hamur işlerini yapabiliyorlar. Buradaki en önemli amacımız bayanlarımızın boş zamanlarını değerlendirmeleri ve hayatlarında daha üretken olmalarıdır ”dedi.

Pastacı çırağı kursuna katılan kursiyerler eğitmen Nurhan Sağlar önderliğinde kursta öğrenmiş oldukları birbirinden lezzetli pasta, börek kurabiye ve hamur işlerini misafirlere sergilediler.

ÜRETKEN VE YETENEKLİ BAYANLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR

Eğitimlerinin tamamlanmasının ardından sosyalleşmenin yanı sıra kursların kişisel gelişimlerine önemli katkı sağladığını ifade eden kursiyerler, kursların gerçekleştirilmesine vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.