HBB ZABITASI DENETİMLERİNE İL GENELİNDE DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent düzeni ve estetiğinin sağlanması adına caddelerde rutin denetimler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Dörtyol ilçesinin en yoğun yerlerinden biri olan merkez çarşısında kaldırım işgallerine karşılık olarak rutin denetimler gerçekleştiren HBB 3. Bölge Zabıta ekipleri, bölgede bir takım incelemelerde bulundu. Vatandaşların yürüme alanlarını engelleyen durumları önlemek amacıyla bölge esnafını ziyaret ederek, bir takım uyarılarda bulundu.

Görüntü kirliliğine neden olan, yaya trafiğini engelleyen kaldırım ve yol işgallerine taviz vermemek adına görevlerini icra eden ekipler, kanun ve mevzuatlar çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştirdi.