HBB PEYZAJ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gelecek nesillerin daha yeşil ve sağlıklı alanlarda yaşaması için çalışmalarına ara vermeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kent estetiğine yakışan yollar oluşturmaya ve Hatay’daki yeşil alanların sayısını arttıramaya özen gösteriyor.

Vatandaşlardan gelen taleplere kulak vererek çalışmalarını Hatay’ın tüm ilçelerinde büyük titizlikle sürdüren HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri, gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarıyla büyük beğeni topladı.

Kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalarla şehrin dokusuna estetik görünüm kazandıran HBB ekiplerinin son durağı Antakya oldu. İlçede bulunan Kavaslı Altgeçidi çevresinde peyzaj çalışması gerçekleştiren ekipler, alan yeni bir görünüm kazandırdı.

HBB’nin yoğun çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, Hatay’daki yeşil alanların sayısının her geçen gün artmasına vesile olan ve HBB ekiplerinin bu konudaki çalışmalarına öncülük eden çevre dostu HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletti.