BAŞKAN SAVAŞ'IN KINAMA MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Trabzon'un Maçka ilçesinde gerçekleşen ve Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in şehit düştüğü hain terör saldırısı için kınama mesajı yayımladı.

Başkan Savaş mesajında, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla sağlanan sıcak temasta hemşehrimiz Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile 15 yaşındaki sivil Eren Bülbül'ün şehadet haberini üzüntüyle öğrendiklerini belirtti.

Milletin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan ve acımasızca saldıralar düzenleyen hainlerin asla emellerine ulaşamayacağını dile getiren Başkan Savaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu saldırılar bizi yıldırmayacak, aksine milletimizin, vatana, bayrağa bağlılığını güçlendirecektir. Terörün her türlüsüyle ülkemizin huzuruna kastedenler, birbirine sıkıca kenetlenmiş ülkemiz insanları sayesinde hedeflerine ulaşamayacaklardır. Zor zamanlarda dayanışma içinde, birlik ve beraberlik içinde olan milletimiz bu süreçte de terörle sonuna kadar mücadele edecektir. Bu hain saldırı sonucunda şehit olan askerimize ve sivil vatandaşımıza Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına ve milletimize sabır diliyorum."